Bejelentkezés

Támogatás

„Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa”

Az Európai Unió és a Magyar Köztársaság támogatásával

umvp

Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézet

www.vkszi.hu

umvp

P1020973 326x245A Kiskunsági Mezőgazdasági Szövetség a Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézet projektjének keretében 2011. december 12.-én képzést szervez az EU-s kötelezettségek teljesítését megkönnyítő programok bemutatása, használatuk elsajátítása, valamint a Kölcsönös Megfeleltetés önellenőrzi rendszer alkalmazásának témakörében.

Bővebben...

tescoA Tesco-Global Áruházak Zrt. meghívja a Dél-Alföldi régió termelőit a Regionális Beszállítói Fórum következő rendezvényére, melyet 2011. november 17-én, Szegeden rendeznek meg. A rendezvény célja, hogy elősegítsék a hazai kis- és középvállalkozások megerősödését, és megismerjenek olyan helyi beszállítókat, akik ez idáig méretüknél vagy termelési kapacitásuknál fogva nem válhattak a Tesco partnereivé.

Bővebben...

agroorgA magyar agrárinformatikai piacvezetői: a termelésirányítási informatikai műszerek és eszközök legszélesebb körét 16 éve forgalmazó Agrárin Kft. , a mezőgazdasági irodai és termelésirányítási programokat 31 éve fejlesztő és forgalmazó Agroorganizáció Kft. hívják a gazdálkodókat gyakorlati kipróbálással egybekötött közös bemutatóikra.

Bővebben...

omek

Hat év után ismét megrendezésre kerül az ország legnagyobb mezőgazdasági kiállítása az OMÉK.

Bővebben...