Bejelentkezés

Támogatás

„Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa”

Az Európai Unió és a Magyar Köztársaság támogatásával

umvp

Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézet

www.vkszi.hu

umvp

VP 712x551Elkészült a 2014-2020 közötti időszakra vonatkozó Vidékfejlesztési Program tervezete, amellyel kapcsolatban a Vidékfejlesztési Minisztérium a véleménynyilvánítás, a hatékonyabb programalkotás, valamint a program megismertetése érdekében társadalmi egyeztetést kezdeményezett. A társadalmasítás eredményes megvalósítása a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH) feladata. A hatékony társadalmasítási folyamat érdekében az MNVH három helyszínből álló fórumsorozatot szervezett melynek egyik állomása 2013. augusztus 8. – Kunszálláson a helyi IKSZT-ben megtartott rendezvény volt. A társadalmi vitán részt vett a Szövetség munkatársa is.

Bővebben...

tanosveny1Újabb támogatási lehetőség az erdőgazdálkodók számára. Most erdei közjóléti létesítmények (kirándulóhely, kilátó, tanösvény, stb..) kialakítására pályázhatnak. A pályázati feltételeket megtekintheti a BŐVEBBEN gombra kattintva. Tanácsadóink segítenek a pályázatok elkészítésében. Keressen minket bizalommal!

Bővebben...

kerteszeti palyazatNagyon nagy szükség volt egy ilyen támogatásra. Végre újra lehetőség nyílik kertészeti gépek beszerzéséhez támogatást igényelni. Ennek részleteiről olvashat a BŐVEBBEN gombra kattintva. Tanácsadóink továbbra is segítenek a támogatások lehívásában! Keressen bennünket bizalommal!

Bővebben...

felkialtojelKecskeméten a Kiskunsági Mezőgazdasági Szövetség székházában (6000 Kecskemét, Szövetség tér 1.) bérbeadó 13 - 26 négyzetméter közötti alapterületű irodák bebútorozva, ingyenes parkolóval kedvező áron. Érdeklődni a következő telefonszámon lehet: 30/224-2706.

emblma2013. július 10.-én a Szövetség Elnöksége kibővített ülés keretein belül tárgyalta meg az elfogadott 2013. évi CXXII. törvény a mező- és erdőgazdasági földek forgalmáról szóló "új" földtörvényt. A jogszabály értelmezésében a gazdálkodók segítségére volt Pápainé Dr. Halmai Olga a Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetségének (MOSZ) főtanácsosa.

 

 

Bővebben...