Bejelentkezés

Támogatás

„Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa”

Az Európai Unió és a Magyar Köztársaság támogatásával

umvp

Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézet

www.vkszi.hu

umvp

palmonostoraAz "A" módszerrel ellenőrzött tehenészetek legjobbjainak megyei rangsorában, vagyis Bács-Kiskun megye 10 legjobb tehenészete között (legalább 20 fejt tehénnel rendelkező tehenészetek), a 2013 augusztusi adatok alapján, Szövetségünk tagja a pálmonostorai Keleti Fény Szövetkezet a 9. helyen végzett. A felmérés adatai alapján a szövetkezet záró tehénlétszáma 421 db, fejt tehenek száma 387 db, napi tejmennyiség 7447 kg, fejési átlag 19,24 kg. Ezúton is gratulálunk az elért eredményekhez és további sok sikert kívánunk.

felkialtojelFelhívjuk tisztelt tagjaink és szaktanácsadási partnereink figyelmét az alábbi adatszolgáltatási időpontokra!

Bővebben...

logoSzövetségünk munkatársai az idei évben is ellátogattak a szeptember 18-22.-e között, a Hungexpon megrendezett Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításra. A kiállításról olvashat a Bővebben gombra kattintva.

Bővebben...

c954bce6-d3f9-47a8-9ba6-db2b27a11601A vidékfejlesztési miniszter 79/2013. (IX. 13.) VM rendelete alapján támogatás vehető igénybe cukorrépa-termelők számára. A 2013. évi kiegészítő támogatás igénybevételének feltételeiről a fenti számú jogszabály rendelkezik. Az igénybevétel részletes feltételeiről a BŐVEBBEN gombra kattintva olvashat.

Bővebben...

TN agroinform 20091126113251 gazdalkodasi naploFigyelem! A tápanyag-gazdálkodási valamint a földhasználati tervet évente szeptember 30-ig kell elkészíteni a következő gazdálkodási évre vonatkozóan. A Kiskunsági Mezőgazdasági Szövetség szaktanácsadói készséggel állnak rendelkezésére a tápanyag-gazdálkodási tervek elkészítésében. Igény esetén talajvizsgálat elvégzését is vállaljuk kedvező feltételekkel! Forduljon hozzánk bizalommal! Elérhetőségek: 70/4536796, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.