Bejelentkezés

Támogatás

„Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa”

Az Európai Unió és a Magyar Köztársaság támogatásával

umvp

Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézet

www.vkszi.hu

umvp

MOSZA Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetsége (MOSZ) a Gázipari Oktatási és Minősítő részvénytársasággal együtt Ipari olaj- és gáztüzelő berendezés kezelő alapképzést és továbbképzést szervez. További információt és a jelentkezési lapot a Bővebben gombra kattintva talál.

Bővebben...

nebih logoSzövetségünk munkatársai 2013. október 15.-én vettek részt a Bács-Kiskun Megyei Aratási Koordinációs Bizottság őszi ülésén. Az ülésről készült emlékeztetőt elolvashatja IDE KATTINTVA

felkialtojelTisztelt Tagszervezetünk / Partnerünk!

Ajánljuk figyelmébe az alábbi álláskeresőt.

Önéletrajzát IDE KATTINTVA tekintheti meg.

Baja

Egy éves kihagyást követően a Bácskai és Dunamelléki Mezőgazdasági Szövetség megszervezte 2013. október 3.-4.-e között a FiMuT-ot azaz a Fiatal Munkatársak Találkozóját. A találkozóra a Területi Szövetségek (TESZÖV) fiatal dolgozói kaptak meghívást. A találkozó célja, hogy a szövetségek fiataljai megismerhessék egymást, ötleteket és információt cserélhessenek egymással, illetve, hogy a szervező TESZÖV-ök működését megismerjék. A Kiskunsági Mezőgazdasági Szövetséget Kósa Ferenc László fiatal munkatársunk képviselte a találkozón. A Bácskai TESZÖV-nél töltött két napról a bővebben gombra kattintva olvashat.

Bővebben...

MOSZAz alábbiakban olvashatják a Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetségének (MOSZ) hírlevelét az idei évi támogatások várható összegéről.

Bővebben...