Bejelentkezés

Támogatás

„Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa”

Az Európai Unió és a Magyar Köztársaság támogatásával

umvp

Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézet

www.vkszi.hu

umvp

felkialtojelHosszabb technikai leállás után a Kiskunsági Mezőgazdasági Szövetség honlapja újra indítja a térség gazdálkodóinak információval történő ellátásaára létrehozott honlapjának tartalmakkal történő frissítését. Bízunk benne, hogy sikerül időben, használató információkkal ellátni partnereinket, ügyfeleinket és a termelőket.  

Olvasson minket! 

Kósa Ferenc László vezető szaktanácsadó

11873-weber-tanyaJelentősen csökkentett támogatási kerettel, de az idei évben is lehetőség nyílik a tanyafeljesztési programba pályázni. Az igénybevétel feltételeit a vidékfejlesztési miniszter 7/2014. (II. 6.) VM rendelete szabályozza, melyről további információkat kaphat a Bővebben gombra kettintva. A támogatási kérelmek elkészítésével kapcsolatban keressen bizalommal!

Bővebben...

6551150821Megjelent a vidékfejlesztési miniszter 6/2014 (II. 6.) VM rendelete a termésbecslésről. Ennek részlteiről olvashat a bővebben gombra kettintva.

Bővebben...

d0003AE8C1951509669c7A támogatási rendelet alapján a kérelmező vissza nem térítendő mezőgazdasági csekély összegű (de minimis) támogatás igénybevételére jogosult méhészeti eszközhordozó jármű, illetve vándor méhesház üzemben tartásához kapcsolódó költségeire. A támogatás igénybevételeről részletesen olvashat a cikkemben. A kérelmek elkészítésvel kapcsolatosan keressen bizalommal!

Bővebben...

MOSZ

Csökkenő sertés ÁFA – növekvő termelői terhek

Bővebben...