Bejelentkezés

Támogatás

„Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa”

Az Európai Unió és a Magyar Köztársaság támogatásával

umvp

Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézet

www.vkszi.hu

umvp

MOSZSzövetségünk a MOSZ-szal együttműködésben az idei évben is átadta a MOSZ Emlékérem kitüntetést két tagszervezetünk dolgozójának. A kitüntettek a jutalmat a Mezőgazdasági Múzamban - a NEmzetközi Szövetkezeti Nap alkalmából - rendezett ünnepségen vehették át. A 2014-ben kitüntetteinkről olvashat a "bővebben" gombra kattintva.

Bővebben...

 

torvenyEzúttal egy újabb rovattal jelentkezünk, melynek címe „Javaslataink”. Az új kormány megalakulásával kezdetét vette az agráriumot érintő jogszabályok át-, és kidolgozása. A tervezetekről Szövetségünk is – még az elfogadásuk előtt – véleményt alkothat, mondhat. Szövetségünk a javaslataival minden körülmények között védeni kívánja tagszervezeteinek, szaktanácsadási partnereinek érdekeit. Most, először két jogszabályváltozásról adunk számot, mely az agrárkárenyhítéshez kapcsolódik. Az előzetesen megküldött tervezethez az alábbi észrevételeket tettük:

Bővebben...

szavazas-200x150Honlapunkon új rovattal jelentkezünk. Minden héten egy, az agráriumot érintő aktuális kérdést teszünk fel Önöknek, hogy képet kaphassunk a gazdálkodók véleményéről, ezáltal formálva az érdekképviselet szemléletét és célkitűzéseit.

Bővebben...

question

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!

Bővebben...

A szakmai munka hatékonyabb végzése érdekében a térség gazdálkodói között felmérést végzünk. Amennyiben ideje engedi kérem, a mellékelt ADATLAP -ot kitölteni szíveskedjen és a Szövetség valamely elérhetőségére visszaküldeni. Segítő együttműködését előre is köszönöm:

 

Kósa Ferenc László vezető szaktanácsadó