Bejelentkezés

Támogatás

„Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa”

Az Európai Unió és a Magyar Köztársaság támogatásával

umvp

Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézet

www.vkszi.hu

umvp

ToborzasKepTisztelt Gazdálkodó!

A felmerült gazdálkodói igényekre válaszolva a Kiskunsági Mezőgazdasági Szövetség tagfelvételt hirdet. A szövetségi tagsággal kapcsolatos információkat elolvashatja a bővebben gombra kattintva.

Bővebben...

figure1 111301Tisztelt Gazdálkodó! A felmerülő igényeknem megfelelően, a szaktanácsadási szolgáltatásaink bővülését tervezzük megvalósítani. Ennek első lépése, hogy Fülöpháza, Kunbaracs és Petőfiszállás településeken a Kiskunsági Mezőgazdasági Szövetség szaktanácsadási ügyfélszolgálatot nyit. Az ügyfélszolgálat 2015. február 16-tól működik a fenti településeken heti egy alkalommal, mely az igényekhez igazova több napra is bővülhet. Várunk minden kedves gazdálkodót, akik ügyeik intézésében segítségre szorulnak. Érdeklödni lehet Kósa Ferenc László vezető szaktanácsadadónál a 70/4536796-os telefonszámon.

09.02-Egységes-kérelem-adategyeztetésTisztelt Gazdálkodó! A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal felhívja jelenlegi ügyfelei szíves figyelmét, hogy minden új elektronikus kérelem benyújtás előfeltétele, a kötelező évenkénti egyszeri adatellenőrzés elvégzése.

Bővebben...

Osztatlan közös földtulajdonok megszüntetése 001Tájékoztató a részarány földkiadás során keletkezett osztatlan közös tulajdon megszüntetésének részletes szabályairól

Bővebben...

felkialtojelTisztelt Termelő! 

Amennyiben az Orgovány és Vidéke Takarékszövetkezettel kapcsolatosan bármilyen információra, segítségre van szüksége kérem, hívjon a 0670/453-6796-os telefonszámon és segítünk!

 

Kósa Ferenc László vezető szaktanácsadó